wijnen

Uit ons assortiment van 1100 wijnen hebben we exclusief voor de horeca en zakelijke markt ca. 200 wijnen geselecteerd. Stuk voor stuk een absoluut uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Natuurlijk kunt u altijd komen proeven.

Hieronder een kleine selectie van een aantal wijn-lijnen die inmiddels hun succes in de horeca bewezen hebben en die we tegen zeer voordelige prijzen kunnen aanbieden.
Neem contact op voor ons volledig aanbod, een proefaanvraag of meer informatie.

Les Sensibles

Deze lijn omvat een 8-tal verschillende wijnen met een absolute fantastische prijs-kwaliteitsverhouding. Mooie verzorgde wijnen uit de Languedoc, zeer breed inzetbaar zijn in zowel cafe of restaurant.

Arte Noble

Chileense kwaliteitswijn uit Chili. Ideaal als huiswijn voor café of brasserie. Proef de Chardonnay en u weet dat u de ideale huiswijn heeft gevonden.

Feudi de Duca

Een fantastisch wijnhuis uit de Abruzzo met een heerlijke Pinot Grigio en een ronduit super mooie Montepulciano. Zeer geschikt voor brasserie of Grand Café.

Cantine San Giorgio

Een Italiaanse klasse lijn met 9 varianten met wat ons betreft zeer positieve uitschieters met de Montepulciano en de Primitivo.  Succes verzekerd!

Los Riscos

Uit Curico Vally Chili een Sauvignon Blanc en een Cabernet Sauvignon. Veelgeprezen huiswijn voor café.

Voor meer informatie of het aanvragen van een proeverij neem contact op!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Maurice Nelissen

Telefoon 046-8508 459 en 06-5398 8677

Email maurice@vinoversa.eu

Vino Versa